Про внесення змін до Регламенту роботи районної ради VІІ скликання

trizyb1
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ 
 
 
РІШЕННЯ
 
Шоста сесія     VIІ скликання
від 27 жовтня 2016 року

 

Про внесення змін до Регламенту роботи
районної ради VІІ скликання
 
            Заслухавши інформацію керуючого справами виконавчого апарату районної ради Лавренчука Р.В. щодо внесення змін до Регламенту роботи районної ради VІІ скликання , відповідно до ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рекомендацій постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни до Регламенту роботи районної ради VІІ скликання, затвердженого рішенням районної ради від 11 грудняроку, зокрема:
1.1. В абзаці першому п. 16.5, статті 16 «Формування порядку денного сесії ради», глави 1, Розділу 2 «Організація роботи ради» цифри 16.13 замінити цифрами 16.14.
1.2. Пункт 23.1 статті 23 «Лічильна комісія», глави 2, Розділу 2 «Організація роботи ради» викласти в новій редакції:
«23.1 Лічильна комісія обирається у разі неспрацьовування електронної системи голосування у кількості трьох депутатів та для організації проведення таємного голосування за допомогою бюлетенів».
1.3. Речення друге п. 36.1, ст.. 36 «Відкрите голосування. Відкрите поіменне голосування», глави 3, Розділу 2 «Організація роботи ради» викласти в новій редакції: «Відкрите поіменне голосування здійснюється за допомогою елек­тронної системи підрахунку голосів у режимі фіксації волевиявлення депутатів або Лічильною комісією».
1.4. Пункт 36.5 ст.. 36 «Відкрите голосування. Відкрите поіменне голосування», глави 3, Розділу 2 «Організація роботи ради» викласти в новій редакції: «36.5 Для проведення голосування кожному депутату Ради видається іменна картка для голосування та посвідчення депутата. Посвідчення депутата та іменні картки для голосування зберігаються у депутатів Ради до кінця скликання».
1.5. Пункт 44.2 статті 44 «Набрання чинності рішення Ради», глави 4, Розділу 2 «Організація роботи ради» викласти в новій редакції: «44.2 Рішення Ради оприлюднюються на офіційному сайті районної ради або на дошці оголошень районної ради».
1.6. Пункт 55.13 статті 55 глави 2 «Постійні комісії ради» розділу 3 «Посадові особи та органи ради» викласти в новій редакції:
«55.13 Засідання постійної комісії скликається головою комісії, а уразі відсутності голови комісії або неможливості ним виконувати свої повноваження з інших причин його функції здійснює заступник голови комісії або секретар комісії.
   Засідання постійної комісії скликається в міру необхідності і є правомочним, якщо в ньому бере участь не менш як половина від загального складу комісії.
   Висновки і рекомендації комісій приймаються більшістю голосів від загального складу комісії.
   Питання, які належать до відання кількох постійних комісій, можуть за ініціативою комісій, а також за дорученням ради, її голови, відповідно заступника голови районної ради розглядатися постійними комісіями спільно. Протокол, висновки і рекомендації, прийняті постійними комісіями на їх спільних засіданнях, підписуються головами відповідних постійних комісій».
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування.
 
 
Голова районної ради                                     Д.В.Рудницький

 


Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 6 сесія Про внесення змін до Регламенту роботи районної ради VІІ скликання