Про внесення змін до Положення про постійні комісії районної ради

trizyb1
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ 
 
 
РІШЕННЯ
 
Шоста сесія     VIІ скликання
від 27 жовтня 2016 року

 

Про внесення змін до
Положення про постійні комісії районної ради
 
Заслухавши інформацію керуючого справами виконавчого апарату районної ради Лавренчука Р.В. щодо внесення змін до рішення районної ради від 11 грудня 2015 року «Про положення про постійні комісії», відповідно до ст. ст. 43, 59-1 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рекомендацій постійних комісій з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування, районна рада
 
 
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до рішення районної ради від 11 грудня 2015 року «Про положення про постійні комісії», зокрема:
- доповнити абзацом 18 пункту 3 «Комісія з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування» розділу ІІІ «Функціональна спрямованість роботи постійних комісій» Положення про постійні комісії районної ради такого змісту:
Здійснює контроль за дотриманням вимог частини першої статті 59-1 (Конфлікт інтересів) Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо участі голови, заступника голови, депутатів районної ради у розгляді, підготовці та прийнятті рішень районною радою за умови самостійного публічного оголошення про це під час засідання ради, на якому розглядається відповідне питання. Надає голові, заступнику голови та депутатам районної ради консультації та роз’яснення щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками»;
- доповнити абзацом 3 статті 12 розділу ІV « Організація роботи постійних комісій» Положення про постійні комісії районної ради такого змісту:
Питання, які належать до відання кількох постійних комісій, можуть за ініціативою комісій, а також за дорученням ради, її голови, відповідно заступника голови районної ради розглядатися постійними комісіями спільно. Протокол, висновки і рекомендації, прийняті постійними комісіями на їх спільних засіданнях, підписуються головами відповідних постійних комісій.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку і прав людини.
 
 
Голова районної ради                                              Д.В. Рудницький
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 6 сесія Про внесення змін до Положення про постійні комісії районної ради