Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей закладів освіти і культури

 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
______№_________ сесія VІІ скликання
від 22 липня 2020 року

Про надання дозволу списання матеріальних
цінностей закладів освіти і культури
 
Відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту», враховуючи розпорядження голови районної державної адміністрації від 26.11.2019 № 247 «Про упорядкування структури Новоград-Волинської районної державної адміністрації» та рекомендації постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада

ВИРІШИЛА:
1. Надати відділу освіти, культури та спорту райдержадміністрації дозвіл на списання матеріальних цінностей закладів загальної середньої освіти і культури району як такі, що є застарілими, фізично і морально зношеними, не працюють, подальшій експлуатації і відновлювальному ремонту не підлягають згідно переліку по кожному закладу, що додаються.
2. Відділу освіти, культури та спорту райдержадміністрації провести списання матеріальних цінностей згідно чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
 
Заступник голови ради Зінаїда ЛЯХОВИЧ
 
Розробник проекту рішення:
Відділ освіти, культури та спорту райдержадміністрації
Відповідальна особа:
Антипчук О.А. – начальник відділу, тел. 20604
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 28 сесія Про надання дозволу на списання матеріальних цінностей закладів освіти і культури