Про ліквідацію Новоград-Волинського районного Будинку культури

trizyb1
 
 

 

 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
Двадцять сьома сесія
 від   29 квітня   2020 року
             VІI скликання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Про ліквідацію                                                                                                                                                                      
Новоград-Волинського районного Будинку культури
 
         Керуючись ст. 59 Господарського кодексу України, ст. 104 Цивільного кодексу України, ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення районної ради від 15 червня 2018 року «Про надання згоди на безоплатну передачу Новоград-Волинського районного Будинку культури із спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища району в комунальну власність Ярунської територіальної громади», рішення Ярунської сільської ради від 05.03. 2020 року №1013, рекомендації постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 1.Припинити діяльність з 17.07.2020 року шляхом ліквідації юридичної особи – Новоград-Волинської районного Будинку культури (ЄДРПОУ 36831736), місцезнаходження: юридична адреса - Житомирська область, Новоград-Волинський район, с.Ярунь, провулок Пилиповецький, 26.
2.Рекомендувати райдержадміністрації створити ліквідаційну комісію та забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов'язаних з ліквідацією юридичної особи, відповідно до вимог законодавства.
3.Запропонувати районній державній адміністрації створити комісію для приймання – передачі майна.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
 
 
Заступник голови районної ради                                            З.М.Ляхович
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 27 сесія Про ліквідацію Новоград-Волинського районного Будинку культури