Про програму соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2018-2022 роки

trizyb1 40 40 40 40
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
РІШЕННЯ
 
Дванадцята   сесія                                                                       VІІ скликання
від 20 грудня 2017 року
 
Про програму соціального захисту
громадян, які постраждали внаслідок
Чорнобильської катастрофи
на 2018-2022 роки
 
     На виконання Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», Бюджетного кодексу України, керуючись статтею 43 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, районна рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити програму соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2018-2022 роки (додається).
2.Відповідальними виконавцями та головними розпорядниками коштів, які виділятимуться з районного бюджету для виконання заходів Програми, визнати управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації та сектор охорони здоров’я райдержадміністрації.
3.Рекомендувати об’єднаним територіальним громадам району розробити та затвердити відповідні програми та передбачити видатки на фінансування витрат, пов’язаних із реалізацією Програми.
4. Контроль за виконанням Програми покласти на комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.
 
 
Голова районної ради                                                         Д.В. Рудницький
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 12 сесія Про програму соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2018-2022 роки