Про підготовку дорожнього комплексу району до осінньо-зимового періоду

trizyb1 40 40
 
 
 
 
 


УКРАЇНА

 
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
 

Одинадцята сесія                                  VІІ скликання

від 20 жовтня 2017 року

 

Про підготовку дорожнього
комплексу району до осінньо-зимового періоду
 
   Заслухавши інформацію заступника голови районної державної адміністрації Подіка А.В. про підготовку дорожнього комплексу району до осінньо-зимового періоду, враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради, районна рада
ВИРІШИЛА:
 1.Інформації заступника голови районної державної адміністрації про підготовку дорожнього комплексу району до осінньо-зимового періоду Подіка А.В. взяти до відома.
2.Запропонувати райдержадміністрації:
2.1.Активізувати роботу районної комісії з безпеки дорожнього руху з метою посилення контролю за роботою дорожніх служб по утриманню в належному стані доріг та вулиць в районі, облаштуванню доріг дорожніми знаками, ліквідації нерівностей, ямковості покриття, ліквідації зелених насаджень на смугах відводу.
2.2. Не менше двох разів в рік проводити спільну нараду за участю дорожніх служб, селищного, сільських голів, перевізників району та правоохоронних органів.
2.3. Узагальнювати інформацію щодо ремонту і обслуговування доріг, використання коштів, виділених на ці цілі та інформувати районну раду про стан цієї роботи.
3.Рекомендувати селищній, сільським радам:
3.1. Розробити та затвердити місцеві програми ремонту автодоріг. Включити до Програм питання облаштування на вулицях населених пунктів тротуарів, пішохідних доріжок, відновлення роботи зовнішнього освітлення. В зв’язку із критичною ситуацією і недостатністю державних коштів приймати участь у забезпеченні ремонту та реконструкції доріг державного значення, які знаходяться на території таких громад на умовах співфінансування на договірних засадах.
3.2. Продовжити роботу з питань видалення дерев та кущів у населених пунктах, які ростуть на узбіччях, чим зменшують бокову видимість та можуть створити небезпеку дорожньому руху при їх падінні.
4. Рекомендувати філії «Новоград-Волинський райавтодор» ДП «Житомироблавтодор» укласти договори про надання послуг з приватними підприємствами району, які мають відповідну техніку для розчистки доріг від снігу та посипки ПСС.
 
 
Голова районної ради                                                           Д. В. Рудницький
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 11 сесія Про підготовку дорожнього комплексу району до осінньо-зимового періоду