Про готовність закладів освіти, охорони здоров’я та культури до роботи в осінньо-зимовий період

trizyb1 40 40
 
 
 
 
 
 


УКРАЇНА

 
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
 

Одинадцята сесія                                  VІІ скликання

від 20 жовтня 2017 року

 

Про готовність закладів освіти,
охорони здоров’я, культури до
роботи в осінньо-зимовий період
 
Заслухавши та обговоривши доповідь першого заступника голови райдержадміністрації Даниленко Н.В. про готовність закладів освіти, охорони здоров’я та культури в осінньо-зимовий період 2017-2018р., районна рада відмічає, що відділами освіти, культури, сектором охорони здоров"я райдержадміністрації, селищним, сільськими головами проведена відповідна робота щодо нормального функціонування зазначених вище закладів до роботи в осінньо-зимовий період.

Враховуючи вище викладене та з метою забезпечення нормального функціонування закладів освіти, охорони здоров’я та культури до роботи в осінньо-зимовий період, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
1.Інформацію першого заступника голови райдержадміністрації Даниленко Н.В. про готовність закладів освіти, охорони здоров’я та культури в осінньо-зимовий період взяти до відома.
2. Запропонувати відділам освіти, культури, сектору охорони здоров’я райдержадміністрації, КЗ „ЦПМСД Новоград-Волинського району", селищній, сільським радам:
2.1. забезпечити нормальне функціонування шкіл, дитячих садків, лікувально-профілактичних закладів, установ культури в осінньо-зимовий період 2017-2018 років. З цією метою завезти паливо в заклади де його не вистачає.
2.2. забезпечити постійний контроль за списанням палива згідно встановлених норм та температурних режимів.
3. З метою ефективного використання бюджетних коштів відділу освіти райдержадміністрації вчасно забезпечувати підготовку документів для проведення електронних закупівель.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.
 
 
 
 
Голова районної ради                                              Д.В.Рудницький
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 11 сесія Про готовність закладів освіти, охорони здоров’я та культури до роботи в осінньо-зимовий період