Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2017 № 305 «Про районну комплексну Програму соціального захисту населення Новоград – Волинського району на період до 2022 року»


   УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
Тридцята сесія                                                                       VII cкликання
від 07 жовтня 2020 року
 

Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2017 № 305 «Про районну комплексну Програму   соціального захисту населення Новоград – Волинського району на період до 2022 року»

 

 
 
Заслухавши інформацію заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Новоград – Волинської районної державної адміністрації Морозової О.О. про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2017 року №305 «Про районну комплексну Програму соціального захисту населення Новоград – Волинського району на період до 2022 року», відповідно до пункту 16 частини 1 ст. 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні», рекомендацій постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Внести зміни до рішення районної ради від 20.12.2017№ 305 «Про районну комплексну Програму соціального захисту населення Новоград – Волинського району на період до 2022 року», зокрема:
       1.1.Доповнити підпунктом 1.5. Розділ І «Адресна підтримка незахищених верств населення та інших категорій громадян» частини VІ «Напрями діяльності та заходи районної комплексної Програми соціального захисту населення Новоград – Волинського району на період до 2022 року», згідно з додатком 1 .
      
   1.2. Доповнити підпунктом 5. 7. розділ ІІ «Соціальний захист громадян, які прибувають з тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим і м. Севастополі та осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпечення їх здійснення та членів їх сімей» частини VІ «Напрями діяльності та заходи районної комплексної Програми соціального захисту населення Новоград – Волинського району на період до 2022 року», згідно з додатком 2 .
2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.
 
 
 Заступник голови районної ради                                    З.М.Ляхович
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 30 сесія Про внесення змін до рішення районної ради від 20.12.2017 № 305 «Про районну комплексну Програму соціального захисту населення Новоград – Волинського району на період до 2022 року»