Про програму економічного і соціального розвитку Новоград-Волинського району на 2020 рік

trizyb1 40 40
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
 
Двадцять п’ята сесія                                                                    VІІ скликання
від 19 грудня 2019 року
 
Про програму економічного
і соціального розвитку Новоград-Волинського
району на 2020 рік
 
Розглянувши проект програми економічного і соціального розвитку району на 2020 рік, відповідно до п.16 частини 1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рекомендацій постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
1.Програму економічного і соціального розвитку району на 2020 рік затвердити (додається).
2.Визнати районну державну адміністрацію та її структурні підрозділи, сільські, селищну ради головними розпорядниками коштів місцевих бюджетів, передбачених на виконання Програми.
3.Запропонувати сільським радам спрямувати зусилля на виконання основних напрямків програм соціального, економічного і культурного розвитку сільських громад у 2020 році.
4.Питання про хід реалізації програмних завдань і заходів по окремих галузях економіки періодично вносити протягом року на розгляд постійних комісій.
5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
 
Заступник голови
районної ради                                                                            З. ЛЯХОВИЧ
          
 
Додаток                                             
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 25 сесія Про програму економічного і соціального розвитку Новоград-Волинського району на 2020 рік