Про затвердження «Перспективного плану розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей у Новоград-Волинському районі»

trizyb1

 

 

 

УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
Двадцять четверта сесія                                 VІІ скликання
від 23 жовтня 2019 року
 
 
Про затвердження «Перспективного плану
розвитку послуг щодо забезпечення законних
прав та інтересів дітей у Новоград-Волинському районі»
 
 
 
З метою забезпечення реалізації кожною дитиною права на виховання в сімї, підвищення ефективності роботи державних органів та органів місцевого самоврядування із запобігання соціальному сирітству, відповідно до ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, районна рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. 1.Затвердити Перспективний план розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей у Новоград-Волинському районі (додається).
  2. 2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.
 
Голова районної ради                                       Д.В.Рудницький
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 24 сесія Про затвердження «Перспективного плану розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей у Новоград-Волинському районі»