Про внесення змін до комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020р.

trizyb1
 
 
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
Вісімнадцята   сесія                                                VІІ скликання
від 19 грудня 2018 року
 
Про внесення змін до комплексної
програми розвитку місцевого самоврядування
в Новоград-Волинському районі на 2016-2020р.
 
        Заслухавши інформацію керуючого справами виконавчого апарату районної ради Лавренчука Р.В. про внесення змін до комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020р., відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендацій постійної комісії районної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.Внести зміни до рішення районної ради від 22.12.2015 р. «Про комплексну програму розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020 роки» зокрема:                                                       пункт 2 «Заходи з виконання та потреби в коштах» Розділу VІІІ                                « Забезпечення депутатської діяльності та виконання заходів» Комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020 роки викласти в новій редакції згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування.
 
 
Голова районної ради                                                           Д.В.Рудницький
 
 
 
 
 
 
 
Додаток
до рішення районної ради
від 19 грудня 2018 р.
 
 
Розділ VІІІ « Забезпечення депутатської діяльності та виконання заходів» Комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020 роки
 
2.Заходи з виконання та потреби в коштах
 

з/п

Назва заходів

Орієнтована вартість, тис.грн.

Термін виконання

Виконавці

1.

Кошти для забезпечення виконання депутатських повноважень головою районної ради,депутатами районної ради

145,0

2019 р.

Виконавчий апарат районної ради

2.

Поштові витрати на переказ коштів разової грошової допомоги

5,0

2019р.

Виконавчий апарат районної ради

 
 
Заступник голови районної ради                     З.М.Ляхович
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 18 сесія Про внесення змін до комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020р.