Про реорганізацію Новоград-Волинського міськрайонного стоматологічного медичного об’єднання шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»

trizyb1
 
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
Вісімнадцята   сесія                                                VІІ скликання
від 19 грудня 2018 року
 
Про реорганізацію Новоград-Волинського
міськрайонного стоматологічного медичного
об’єднання шляхом перетворення в
комунальне некомерційне підприємство
«Новоград-Волинське міськрайонне
стоматологічне медичне об’єднання»
 
Керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Основи законодавства про охорону здоров'я», «Про державні гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров'я», Господарським та Цивільним кодексами України, Указом Президента України від 6 грудня 2005 року     № 1649/2005 «Про невідкладні заходи щодо реформування системи охорони здоров'я населення», постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 року № 208 «Деякі питання удосконалення системи охорони здоров'я», у зв'язку з реформуванням системи охорони здоров'я України та з метою підвищення доступності та якості медичного обслуговування населення району, рекомендацій постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Реорганізувати Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання (код ЄДРПОУ 13549905) шляхом перетворення юридичної особи в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання».
 2. Створити комісію з реорганізації Новоград-Волинського міськрайонного стоматологічного медичного об’єднання (далі - комісія) шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» та затвердити її склад згідно з додатком.
 3. Голові комісії Красічковій Г.В.:
 3.1. Здійснити заходи щодо реорганізації шляхом перетворення Новоград-Волинського міськрайонного стоматологічного медичного об’єднання в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання» згідно з чинним законодавством.
 3.2. В трьохденний термін розмістити в друкованому засобі масової інформації повідомлення про реорганізацію шляхом перетворення Новоград-Волинського міськрайонного стоматологічного медичного об’єднання в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»та порядок звернення кредиторів з вимогами. Строк для звернення кредиторів з вимогами повинен становити два місяці з дня публікації повідомлення про реорганізацію.
 3.3. Вимоги кредиторів приймати за адресою: вул. Шевченка, 28/2, м. Новоград-Волинський, Житомирська область, тел.. (04141) 5-21-01.
 3.4. Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторів та задоволення чи відхилення цих вимог, скласти передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво, Статут комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»та подати їх на затвердження Новоград-Волинській районній раді.
 4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
 
Голова районної ради                                                       Д.В. Рудницький
 
 
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 18 сесія Про реорганізацію Новоград-Волинського міськрайонного стоматологічного медичного об’єднання шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне стоматологічне медичне об’єднання»