Про затвердження передавального акту та Статуту комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання»

trizyb1
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
Вісімнадцята   сесія                                                VІІ скликання
від 19 грудня 2018 року
 
Про затвердження передавального акту
та Статуту комунального некомерційного
підприємства «Новоград-Волинського
міськрайонного територіального
медичного об’єднання»
 
     Керуючись статтею 25, пунктом 30 частини першої статті 26, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», враховуючи рішення районної ради від 24 жовтня 2018 р. №441 «Про реорганізацію Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання в комунальне некомерційне підприємство Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання», рекомендацій постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
     1. Затвердити:
     1.1.Передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів Новоград-Волинського міськрай ТМО до правонаступника – комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання» (додаток 1).
     1.2.Статут комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання» (додаток 2).
     2. Продовжити трудові відносини з Борисом В.М. на посаді головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання» згідно діючого контракту.
   3. Уповноважити Новоград-Волинську районну державну адміністрацію внести зміни до контракту з головним лікарем Новоград-Волинського міськрай ТМО Борисом В.М. з метою приведення його положень у відповідність до діючого законодавства з урахуванням зміни організаційно-правової форми очолюваного ним закладу охорони здоров’я, шляхом укладення та підписання додаткової угоди (змін) до контракту.
     4. Уповноважити головного лікаря на проведення державної реєстрації юридичної особи КНП «Новоград-Волинського міськрай ТМО» відповідно до вимог чинного законодавства України.
     5. Головному лікарю КНП «Новоград-Волинського міськрай ТМО» дозволити згідно чинного законодавства перерахувати на рахунки установ банку новоствореного КНП «Новоград-Волинського міськрай ТМО» для подальшого використання залишки коштів, які утворилися на рахунках Новоград-Волинського міськрайТМО, що обліковуються як власні надходження, а саме:
         - Надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із законодавством;
         - Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю;
         - Надходження бюджетних установ від додаткової (господарської) діяльності;
         - Плата за оренду майна бюджетних установ;
         - Надходження бюджетних установ від реалізації в установленому порядку майна (крім нерухомого майна);
         - Благодійні внески, гранти та дарунки;
         - Кошти, що отримують бюджетні установи від підприємств, організацій, фізичних осіб та від інших бюджетних установ для виконання цільових заходів;
         - Кошти, що отримують вищі та професійно-технічні навчальні заклади від розміщення на депозитах тимчасово вільних бюджетних коштів, отриманих за надання платних послуг, якщо таким закладам законом надано відповідне право.
     6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
 
Голова районної ради                                                 Д.В. Рудницький
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 18 сесія Про затвердження передавального акту та Статуту комунального некомерційного підприємства «Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання»