Про реорганізацію Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання в комунальне некомерційне підприємство Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання

trizyb1
 
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
Сімнадцята   сесія                                                VІІ скликання
від 24 жовтня 2018 року
 

Про реорганізацію Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання в комунальне некомерційне підприємство Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання

 

 
           З метою підвищення рівня медичного обслуговування населення, розширення можливостей щодо його доступності та якості, розмежування первинного та вторинного рівнів надання медичної допомоги, ефективного використання кадрового потенціалу, підвищення ефективності використання бюджетних коштів, відповідно  до ст. ст. 59 та 78 Господарського кодексу України, ст. ст. 104,105,108  Цивільного кодексу України, ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» зі змінами відповідно до Закону України від 06.04.2017 року № 2002-VIII « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я» на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 року № 208 «Деякі питання удосконалення системи охорони здоров’я», керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рекомендацій постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 1. Реорганізувати Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання (код ЄДРПОУ 01991820) шляхом перетворення юридичної особи в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання».
2.Затвердити склад комісії з реорганізації шляхом перетворення Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» згідно з додатком.
3.Голові комісії Борису В.М.:
     3.1. Здійснити заходи щодо реорганізації шляхом перетворення Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» згідно з чинним законодавством.
     3.2. В трьохденний термін після прийняття аналогічного рішення Новоград-Волинською міською радою розмістити в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації повідомлення про реорганізацію шляхом перетворення Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання в комунальне некомерційне підприємство «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» та про порядок звернення кредиторами вимог до них. Строк повинен становити два місяці з дня публікації повідомлення про реорганізацію.
     3.3. Вимоги кредиторів приймати за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Наталії Оржевської, 13 Житомирської області, тел. (04141) 5-20-73.
4.Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторам та задоволення чи відхилення цих вимог, скласти передавальний акт, який має містити положення про правонаступництво та подати його на затвердження Новоград-Волинській районній раді.
5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
 
Голова районної ради                                           Д.В.Рудницький  
 
 
 
                                                                                             Додаток
                                                                               до рішення районної ради
                                                                                 від 24 жовтня 2018 року
                                                                 
                                                                      
 
СКЛАД
комісії з реорганізації Новоград-Волинського міськрайонного
територіального медичного об’єднання
 

№ п.п.

ПІП

Посада

Ідентифікаційний номер

   Голова комісії

1

Борис Василь Миколайович

Головний лікар міськрай ТМО

Додається

Члени комісії

2

Руденко Микола Степанович

Заступник головного лікаря по медичній частині міськрай ТМО

Додається

3

Котюбинська Ольга Степанівна

Заступник головного лікаря з економічних питань

міськрай ТМО

Додається

4

Холевчук Василь Петрович

Заступник головного лікаря з охорони материнства та дитинства міськрай ТМО

Додається

5

Весельська Олена Миколаївна

Заступник головного лікаря з поліклінічної роботи та експертизи тимчасової непрацездатності міськрай ТМО

Додається

6

Ништа Лариса Євгеніївна

Начальник відділу кадрів

міськрай ТМО

Додається

7

Шнайдер Костянтин Валерійович

Голова Ради голів профкомів працівників охорони здоров’я

Новоград-Волинського району

Додається

8

Давидчук Марія Давидівна

Головний бухгалтер

міськрай ТМО

Додається

9

Борисюк Наталія Миколаївна

Юрисконсульт

Міськрад ТМО

Додається

 
 
Заступник голови районної ради                                               З.М.Ляхович
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 17 сесія Про реорганізацію Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання в комунальне некомерційне підприємство Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання