Про Програму створення та ведення містобудівного кадастру Новоград-Волинського району на 2018-2020 роки”

trizyb1 40 40
 
 
 
 
 
   
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
П'ятнадцята сесія                                  VІІ скликання
від 15 червня 2018 року

 

Про Програму створення та ведення містобудівного кадастру Новоград-Волинського району на 2018-2020 роки”
 

 

З метою реалізація організаційно-технічних заходів, спрямованих на створення та функціонування на районному рівні системи геопросторових даних містобудівного кадастру, розроблення та впровадження   інформаційної автоматизованої системи містобудівного кадастру та організація планового введення до бази даних кадастрової інформації відповідно до регламенту, встановленого державними будівельними нормами, відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про містобудівну діяльність», Постанов Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 556 «Про Порядок обміну інформацією між містобудівним та державним земельним кадастрами», від 25 травня 2011 року № 559 «Про містобудівний кадастр», враховуючи рекомендацій постійної комісії з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів,       районна рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму створення та ведення містобудівного кадастру Новоград-Волинського району на 2018-2020 роки”   (додається).
2. Рекомендувати райдержадміністрації щороку при формуванні місцевого бюджету передбачати кошти на фінансування заходів по реалізації Програми.
3. Відділу містобудування, архітектури та будівництва райдержадміністрації щорічно до 1 березня подавати райдержадміністрації інформацію про хід виконання Програми.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань АПК, регулювання земельних відносин, екології та використання природних ресурсів.
 
Голова районної ради                                                   Д.В.Рудницький

 

 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 15 сесія Про Програму створення та ведення містобудівного кадастру Новоград-Волинського району на 2018-2020 роки”