Про внесення змін до рішення районної ради від 26.07.2016 року №121 «Про затвердження Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги»

trizyb1 40 40
Проект рішення
 
 
   
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
Чотирнадцята сесія                                  VІІ скликання
від 21 березня  2018 року

 

 
Про внесення змін до рішення районної ради
від 26.07.2016 року №121 «Про затвердження
Положення про порядок та умови надання
громадянам разової грошової допомоги»
 
 
         Заслухавши інформацію заступника голови районної ради Ляхович З.М. щодо внесення змін до рішення районної ради від 26.07.2016 року «Про затвердження Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги», керуючись ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 Внести зміни до рішення районної ради від 26.07.2016 року №121 «Про затвердження Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги», зокрема:
- доповнити п. 1.1. розділу 1 Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги реченням: «Разова грошова допомога не надається громадянам, які зареєстровані та постійно проживають в селах та селищі, які об’єдналися відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громадах».
 
 
Голова районної ради                            Д.В. Рудницький

 

 

Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 14 сесія Про внесення змін до рішення районної ради від 26.07.2016 року №121 «Про затвердження Положення про порядок та умови надання громадянам разової грошової допомоги»