Про оренду нежитлового приміщення

trizyb1 40 40

 

 

УКРАЇНА

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
 

Одинадцята сесія                                  VІІ скликання

від 20 жовтня 2017 року


Про оренду нежитлового приміщення
 
Розглянувши пропозиції Новоград-Волинської міської ради щодо передачі районній раді в оренду нежитлове приміщення по вул. Замкова, 3/6 загальною площею 167,1 кв.м. терміном на 25 років, згідно ст. ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рішення міської ради, рекомендацій постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Укласти договір оренди нежитлового приміщення загальною площею 167,1 кв.м., що знаходиться за адресою: Житомирська область,                    м. Новоград-Волинський, вул. Замкова, 3/6 терміном на 25 років з орендною платою в розмірі 1 грн. в рік за всю орендовану площу із балансо- утримувачем майна комунальної власності територіальної громади міста Новоград-Волинського управлінням житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради.
   2. Доручити голові районної ради підписати договір оренди нежитлового приміщення, укладений відповідно до п.1 цього рішення.
           3. Після підписання договору оренди нежитлового приміщення відповідно до п. 1 цього рішення відкликати позовом Новоград-Волинської районної ради до міської ради та Новоград-Волинського виконавчого комітету про визнання незаконним та скасування рішення виконавчого комітету Новоград - Волинської міської ради № 51 від 28.09.2006 року про оформлення права власності на нежитловий будинок по вул. Шевченка, 18, що у м. Новоград – Волинський, Житомирської області.
 
Голова районної ради                                       Д.В.Рудницький
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 11 сесія Про оренду нежитлового приміщення