Питання комунальної власності: про безоплатну передачу майна з балансу Городницької міської лікарні на баланс Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району»

trizyb1 40 40

.

.

 
 
 


УКРАЇНА

 
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
 

Одинадцята сесія                                  VІІ скликання

від 20 жовтня 2017 року

Про безоплатну передачу майна
з балансу Городницької міської лікарні
на баланс Комунального закладу
«Центр первинної медико-санітарної
допомоги Новоград-Волинського району»
 
Розглянувши клопотання районної державної адміністрації щодо безоплатної передачі майна з балансу Городницької міської лікарні на баланс Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району», що є об’єктом спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища району, відповідно до ст. ст. 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рекомендацій постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати безоплатно з балансу Городницької міської лікарні на баланс Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району», що є об’єктом спільної комунальної власності територіальних громад сіл, селища району майно згідно з додатком.
2.Затвердити акти приймання – передачі основних засобів.
 
Голова районної ради                                       Д.В.Рудницький
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 11 сесія Питання комунальної власності: про безоплатну передачу майна з балансу Городницької міської лікарні на баланс Комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району»