Про реорганізацію районної бібліотеки для дорослих та районної бібліотеки для дітей шляхом злиття

trizyb1 40 40
 
 
 
 
 
 


УКРАЇНА

 
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
 

Одинадцята сесія                                  VІІ скликання

від 20 жовтня 2017 року

Про реорганізацію
районної бібліотеки для дорослих
та районної бібліотеки для дітей
шляхом злиття
 
З метою реорганізації районної бібліотеки для дорослих імені Лесі Українки та районної бібліотеки для дітей та створення Новоград-Волинської районної бібліотеки імені Лесі Українки, відповідно до статей 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України та рекомендацій постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Змінити найменування Новоград-Волинська районна бібліотека для дорослих імені Лесі Українки на Новоград-Волинську районну бібліотеку імені Лесі Українки.
2. Затвердити Положення Новоград-Волинської районної бібліотеки імені Лесі Українки.
3. Припинити юридичну особу Новоград-Волинську районну бібліотеку для дітей шляхом приєднання до Новоград-Волинської районної бібліотеки імені Лесі Українки.
4. Новоград-Волинській райдержадміністрації провести необхідні заходи з припинення Новоград-Волинської районної бібліотеки для дітей.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім'ї, молоді і спорту та соціального захисту населення.
 
 
Голова районної ради                                                         Д. В. Рудницький
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 11 сесія Про реорганізацію районної бібліотеки для дорослих та районної бібліотеки для дітей шляхом злиття