Про районну програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2017-2020 роки.

trizyb1 40 40 40 40
 
 
 

УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
Дев'ята   сесія                                                                               VІІ скликання
 
від 31 травня 2017 року
 
Про районну програму підтримки
індивідуального житлового будівництва на селі
«Власний дім» на 2017-2020 роки.
 
З метою реалізації регіональної політики щодо здійснення індивідуального житлового будівництва у сільській місцевості району та для забезпечення фінансової підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, відповідно до пункту 16 частини 1 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та рекомендацій постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я,  у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити районну програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2017-2020 роки (згідно з додатком).
2.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв'язку.
 
 
           Голова районної ради                                              Д.В. Рудницький
 
Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 9 сесія Про районну програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2017-2020 роки.