Про внесення змін до комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020р.

trizyb1
 
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ 
 
 
РІШЕННЯ
 
 
П'ята сесія     VIІ скликання
від 26 липня 2016 року
 
Про внесення змін до комплексної
програми розвитку місцевого самоврядування
в Новоград-Волинському районі на 2016-2020р.
 
        Заслухавши інформацію керуючого справами виконавчого апарату районної ради Лавренчука Р.В. про внесення змін до комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020р., відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування, з питань бюджету, соціально-економічного розвитку комунальної власності, транспорту та зв’язку, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
1.Внести зміни до рішення районної ради від 22.12.2015 р. «Про комплексну програму розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020 роки» зокрема:
- доповнити Комплексну програму розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020 роки розділом VІІІ « Забезпечення депутатської діяльності та виконання заходів» такого змісту згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку та місцевого самоврядування.
 
 
Голова районної ради                                                           Д.В.Рудницький

 

Ви тут:Головна Проекти рішень 7 скликання 5 сесія Про внесення змін до комплексної програми розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2016-2020р.