Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Розпочався новий 2022 рік, а з ним – і кампанія декларування посадовців

270376125 4758789910847562 1689713188099041406 n

Для того, аби у новому році декларування стало для вас простішим та зрозумілішим, НАЗК забезпечило автозаповнення деяких полів у декларації та можливість перевірити, чи коректно заповнені дані. Також оновили роз’яснення, доповнивши їх питаннями, з якими ви зверталися у 2021 році.

Через додану функцію автозаповнення деякі дані у чернетці створеної на основі попередньої декларації можуть зникати. НАЗК розуміє, що під час першого використання оновлених функцій можуть виникнути незручності. Проте більшість інформації у наступних деклараціях ви зможете додавати автоматично.

Також залишається перелік важливих посилань, які можуть стати вам у нагоді протягом цієї кампанії декларування:

- Порядок заповнення декларації: повноцінна заюстована інструкція про те як правильно заповнювати кожен пункт декларації bit.ly/3pFRwkA;

- Контакт-центр НАЗК: якщо у вас виникли проблеми під час заповнення декларації ви також можете зателефонувати за номером +38(044) 200–06–94;

- Технічна підтримка: якщо під час заповнення декларації виникнуть технічні проблеми, то ви можете звернутися на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та надіслати скріншот помилки.

Нагадуємо, що цього року колишні посадовці, які звільнилися з публічної служби у 2021 році, повинні востаннє подати щорічну декларацію.

Джерело: Національне агентство з питань запобігання корупції https://bit.ly/3Fg6wdw

Ви тут:Головна Запобігання проявам корупції Нормативні документи НАЗК ІНФО НАЗК Розпочався новий 2022 рік, а з ним – і кампанія декларування посадовців