Про ліквідацію «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району»

trizyb1
 
 
 
УКРАЇНА
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА РАЙОННА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
Р І Ш Е Н Н Я
 
 
Друга (позачергова) сесія                                                    VІІІ скликання
від 18 грудня 2020 року
 
Про ліквідацію «Територіального центру
соціального обслуговування (надання
соціальних послуг) Новоград-Волинського району»
                                                                                                                                                                    
         Керуючись ст. 59 Господарського кодексу України, ст. 104 Цивільного кодексу України, ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку і з питань освіти, культури, охорони здоров’я, у справах сім’ї, молоді і спорту та соціального захисту населення, районна рада
 
ВИРІШИЛА:
 1.Припинити діяльність шляхом ліквідації юридичної особи – «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району» (ЄДРПОУ 20406320), місцезнаходження: юридична адреса - Житомирська область, Новоград-Волинський район, с.Лебедівка, вул. Центральна, 42.
2.Рекомендувати райдержадміністрації створити ліквідаційну комісію та забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов'язаних з ліквідацією юридичної особи, відповідно до вимог законодавства.
3.Запропонувати районній державній адміністрації створити комісію для приймання – передачі майна.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, комунальної власності, транспорту та зв’язку.
 
Голова районної ради                                                       А.Л.Загривий
Ви тут:Головна Документи Проекти рішень 2 сесія 18.12.2020 Про ліквідацію «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району»