ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ

 

Про Реєстр (https://public.nazk.gov.ua/

 

Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (Реєстр декларацій) дозволяє подавати та переглядати декларації майнового стану публічних службовців. Реєстр декларацій був створений Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК). НАЗК також забезпечує його експлуатацію.

У 2020 році НАЗК провело модернізацію Реєстру декларацій.

З 31 грудня 2020 року модернізований Реєстр декларацій впроваджено в постійну експлуатацію.

Серед ключових оновлень:

1. Зручний пошук декларацій у публічній частині Реєстру:

    • додано наскрізний пошук по вмісту всіх поданих документів до Реєстру (чек бокс «шукати скрізь» біля поля для пошуку). Це дає можливість пошуку декларацій за будь-яким об’єктом декларування;
    • після відкриття будь-якої декларації можливо одразу, без додаткового пошуку, переглянути інші документи цього суб’єкта декларування: додано блок «Інші документи суб'єкта декларування», який містить посилання на всі документи, які суб’єкт декларування подавав до Реєстру.

    2. Зручніша робота з кваліфікованими електронними підписами (КЕП). Якщо при зміні КЕП ідентифікаційні дані суб’єкта декларування не змінились (ПІБ та РНОКПП), не потрібно проводити процедуру зміни КЕП у Реєстрі. Також суб’єкт декларування може заповнювати документи з різних пристроїв та КЕП для входу до Реєстру. При створенні нової декларації на основі попередньої забезпечено перенесення персональних даних суб’єктів декларування до нового документа незалежно від комп’ютера, на якому вони працюють із Реєстром.

    3. Забезпечено можливість в Реєстрі подати повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента в електронній формі.

    4. Для суб’єкта декларування доступне завантаження його документів із системи. Суб’єкт декларування може переглянути й завантажити всі подані ним документи з персональними даними у форматі HTML і PDF зі свого електронного кабінету.

    5. Відтепер можна швидко змінити поштову скриньку для користування Реєстром декларацій. Якщо ідентифікаційні дані у КЕП змінились, а також змінилась електронна поштова скринька суб’єкта декларування, додано можливість отримати доступ до персонального електронного кабінету за допомогою процедури «Я змінив поштову скриньку».

    6. Зручніша авторизація. Авторизуватися в Реєстрі декларацій можна з використанням КЕП (у тому числі на захищеному носії) на сторінці входу до Реєстру (https://portal.nazk.gov.ua/), а також з використанням Інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA.

    7. Спрощено спілкування суб’єкта декларування з уповноваженою особою НАЗК. Суб’єкт декларування може у персональному електронному кабінеті додавати файли у форматах .jpeg, .jpg, .png, .bmp, .pdf до повідомлень уповноваженим особам НАЗК.

    Виникають технічні питання під час роботи з Реєстром декларацій? Будь ласка, зверніться до нас за email Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або заповніть спеціальну форму на вебсайті НАЗК.

    Ви тут:Головна Документи Очищення влади Декларації ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ