Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Сергію Люшненку

photo 2024 06 06 15 31 3269

На превеликий жаль знову сумна звістка...

Під час виконання бойового завдання загинув Захисник України, житель Довбиської громади Люшненко Сергій Володимирович 1983 року народження.

Сергій Люшненко до останнього подиху боронив свою землю, стоячи на захисті рідної України та її незалежності. Його відвага, рішучість і вірність присязі назавжди залишаться у серцях тих, хто знав його, любив і поважав.

Втрата Сергія — це невимовний біль для його родини, друзів та всіх нас. Пам'ять про його героїзм назавжди залишиться з нами, як символ незламності українського народу, який бореться за свободу і мир на рідній землі.

Щирі співчуття рідним та близьким. Сил та витримки пережити це страшне горе.

Вічна пам'ять та шана Герою України.

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Сергію Люшненку