Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Чи може пенсіонер пройти ідентифікацію, пред'явивши в сервісному центрі ПФУ е-паспорт у «Дії»?

461229872 951103723722296 1086801110425648673 n

Чи може пенсіонер пройти ідентифікацію, пред'явивши в сервісному центрі ПФУ е-паспорт у «Дії»?

Для того, щоб щоб перевірити, чи дійсно виплату від держави отримує саме та особа, якій вони призначені, отримувачі пенсій та соціальних виплат періодично проходять фізичну ідентифікацію (тобто підтверджують свою особу). Така практика є загальноприйнятою і діє в Україні на постійній основі.

Ідентифікацію можна пройти як офлайн, так і онлайн (детальніше ми розповідали за посиланням https://www.msp.gov.ua/news/23212.html ).

При цьому під час проходження ідентифікації у сервісних центрах ПФУ, у деяких отримувачів постало питання: чи можна в якості документа, який підтверджує особу, використати не паперовий паспорт, а е-паспорт з “Дії”?

Відповідаємо: між Пенсійний фонд України та Міністерство цифрової трансформації України діють обміни електронними документами. Це означає, що сервісні центри ПФУ для підтвердження особи відвідувача можуть приймати е-паспорт (ID-картку), сформований у мобільному застосунку «Дія». Тобто для проходження ідентифікації використати свій е-паспорт у «Дії» можна.

Міністерство соціальної політики України

Ви тут:Головна Чи може пенсіонер пройти ідентифікацію, пред'явивши в сервісному центрі ПФУ е-паспорт у «Дії»?