Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Олександру Мельнику

459407549 854744213515580 8941474875306406991 n

З глибоким сумом та болем повідомляємо про трагічну звістку...

На щиті повертається до рідного Звягеля, Захисник України Мельник Олександр Васильович, 1990 року народження.

Олександр Мельник був прикладом справжньої сили духу та відданості до рідної землі. Він став на захист своєї країни, свого народу і майбутнього України.

Його мужність та хоробрість назавжди залишаться в серцях тих, хто його знав. Страшна війна забирає цвіт української нації. Невимовно боляче... Ніколи не забудемо...

Ми висловлюємо найщиріші співчуття родині, близьким і друзям Олександра Мельника. Його смерть — це величезна втрата для всіх нас. Вічна пам'ять нашому герою, який віддав своє життя за Україну. Його ім'я назавжди залишиться у серцях кожного українця.

Вічна пам'ять та шана Герою України!

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Олександру Мельнику