Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Черговий пікап від іноземних партнерів для захисників на передову

photo 2024 09 17 09 48 17
photo 2024 09 17 09 48 18

Голова Звягельської районної ради Артур Загривий разом з БО На благо України передали автомобіль нашим військовим.

"Вкотре дякую благодійній організації Ukrainian Action та нашим міжнародним друзям за незмінну підтримку та вагомий внесок у зміцнення нашої армії. Ваша допомога рятує життя, наближає перемогу та робить наші війська більш мобільними та оснащеними для протистояння агресору. Дякую БО На благо України за активну діяльність та підтримку нашої армії. Разом ми сила!", - зазначив Артур Загривий 

Ви тут:Головна Черговий пікап від іноземних партнерів для захисників на передову