Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна та світла пам'ять заступнику голови Житомирської обласної ради Володимиру Ширмі

459246897 937710721728732 9027473697875204309 n

Виконавчий апарат та депутатський корпус Звягельської районної ради висловлюють щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати – передчасної смерті заступника голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми.

Володимир Ширма був доброзичливою, світлою людиною, яка завжди прагнула допомогти іншим. Він дбав про добробут своєї рідної області, присвячуючи себе служінню людям та розвитку регіону.

Втрата Володимира Васильовича — це велика трагедія для Житомирщини та всіх нас. Він залишив за собою незабутній слід у серцях тих, хто його знав.

Щирі співчуття рідним та близьким. Хай Бог допоможе пережити цей біль та горе…

Вічна та світла пам’ять!

Ви тут:Головна Вічна та світла пам'ять заступнику голови Житомирської обласної ради Володимиру Ширмі