Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Державна реєстрація прав на нерухоме майно

458662182 919183896907180 1051952598293737096 n

Державна реєстрація прав на нерухоме майно, реєстрацію яких проведено до 01 січня 2013 року відповідно до законодавства, що діяло на момент їх виникнення, може проводитися за заявою, поданою в електронній формі через Портал Дія.

Зазначена послуга була запроваджена Міністерством юстиції України разом із Міністерствоом цифрової трансформації України.

На сьогодні державна реєстрація прав на нерухоме майно через Портал Дія доступна вже у 20 областях, а саме: у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано- Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Щоб зареєструвати нерухомість на порталі Дія, потрібно вибрати відповідну послугу (https://diia.gov.ua/services/derzhavna-reyestaciya-prav- na-neruhome-majno) та внести необхідну інформацію та скановані копії документів і засвідчити заяву електронним підписом. Після цього державний реєстратор, за необхідності, самостійно надішле запит у бюро технічної інвентаризації, а потім внесе дані в реєстр.

Джерело: Міністерство юстиції України

Ви тут:Головна Державна реєстрація прав на нерухоме майно