Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Як подати заяву на реєстрацію кандидатом в опікуни / піклувальники онлайн?

458493243 918558066969763 440916439842938532 n

Як подати заяву на реєстрацію кандидатом в опікуни / піклувальники онлайн?

Коли діти втрачають батьків, вони втрачають основну опору в житті. Кожній дитині потрібна родина. Близькі родичі можуть в першу чергу стати опікунами чи піклувальниками дитини, яка осиротіла або втратила батьківську опіку.

Опіка оформлюється над дитиною, яка ще не досягла 14-ти років. А піклування встановлюється над дітьми з 14-ти до 18-ти років.

Подати заяву для того, щоб стати кандидатом в опікуни / піклувальники можна через вебпортал Дія.

Алгоритм дій дивіться тут: https://www.msp.gov.ua/news/23987.html

Перелік документів для подачі заяви на встановлення опіки чи піклування офлайн на період воєнного стану спрощений, список тут: https://bit.ly/4cAtjl5

Багаторівневий процес оформлення опіки над дитиною описаний тут: https://bit.ly/4e7ZsBv

Проєкт реалізовано завдяки ініціативі Радниці-уповноваженої Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації, Міністерства соціальної політики України та Міністерства цифрової трансформації України за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції у межах «Проєкту підтримки Дія».

Джерело: Міністерство соціальної політики

Ви тут:Головна Як подати заяву на реєстрацію кандидатом в опікуни / піклувальники онлайн?