Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Михайлу Хвосту

447648265 788061993517136 8379490744966966570 n

З глибоким сумом і скорботою повідомляємо про тяжку втрату…

Загинув Захисник України, житель Звягельської громади – Хвіст Михайло Романович, 2002 року народження

Зовсім молодий, а вже Герой навіки... Він загинув, захищаючи рідну землю від ворога, демонструючи безмежну відвагу і самопожертву. Хвіст Михайло віддав своє життя заради нашої свободи і незалежності, залишивши по собі світлу пам’ять і глибокий сум у серцях рідних, друзів та всіх, хто його знав.

Ця втрата є непоправною для всієї України, адже так тяжко коли з життя йдуть такі юні, сповнені сил та жаги до життя хлопці. Він був одним із тих, хто, не шкодуючи себе, боронив нашу державу від ворога.

Щирі співчуття рідним, близьким та друзям нашого воїна, низько схиляємо голови та розділяємо біль втрати разом з вами.

Вічна пам'ять та шана Герою України!

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Михайлу Хвосту