Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Андрію Голубу

444469718 786951876961481 1415450462450683118 n

На превеликий жаль знову сумна звістка і горе...

Під час виконання обов’язків військової служби при захисті Батьківщини загинув Захисник України, житель Звягельської громади - Голуб Андрій Іванович, 1996 року народження.

Важко знайти слова, які могли б втамувати біль втрати. Адже такий молодий, сповнений сил, відваги та мужності. Голуб Андрій мав би будувати своє майбутнє у країні, яку відважно захищав від підступного ворога. Здається ще все життя попереду, але російський окупант безжальний...

Голуб Андрій Іванович ціною власного життя захищав кожного з нас, кожного українця, наше майбутнє. Щирі співчуття рідним, близьким та друзям нашого воїна, низько схиляємо голови та розділяємо біль втрати разом з вами.

Вічна пам'ять та шана Герою України!

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Андрію Голубу