Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Боревичу Семену Людвиговичу

447236311 868679501965188 3816510921029300557 n

Виконавчий апарат та депутатський корпус Звягельської районної ради висловлюють щирі співчуття головному бухгалтеру Людмилі Корзун з приводу тяжкої втрати - смерті батька Боревича Семена Людвиговича.

Семен Людвигович був мудрою та доброю людиною, працьовитою і завжди життєрадісною. Виховав двох прекрасних доньок, яких любив понад усе на світі. Був людиною великої душі та прикладом для багатьох. Його життєвий шлях був сповнений добрих справ та гарних вчинків. Він завжди знаходив час для своїх близьких, даруючи їм любов, підтримку та мудрі поради.

Важко знайти слова, які могли б заспокоїти біль втрати. Сьогодні, у цей важкий для Вас час, ми разом з Вами низько схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль втрати.

Нехай спочиває з миром…

Вічна пам’ять….

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Боревичу Семену Людвиговичу