Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з з Днем останнього дзвоника

1558685786 z svyatom ostannogo dzvonika

Дорогі учні, вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас з Днем останнього дзвоника.

Сьогодні цей дзвінок звучить по-іншому, адже наша країна переживає нелегкі часи. Наші дітки завершують навчання в умовах, про які ніхто й уявити не міг. Але проявивши всю стійкість, витривалість і силу духу, продовжують вчитися і досягати нових вершин попри всі труднощі.

Дякую вчителям, які щодня вкладають свою душу в навчання та виховання молодого покоління. Дякую батькам, які підтримують своїх дітей на кожному кроці, ваша любов і підтримка — це той фундамент, на якому будується успіх ваших дітей.

Бажаю всім сили, терпіння, віри у світле майбутнє, миру та добробуту.

Зі святом!

Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з з Днем останнього дзвоника