Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Тимуру Нюкалу

446889190 769701172016112 3862968071726804438 n

На жаль, знову сумна звістка...

Загинув Захисник України, житель Стриївської громади - Нюкало Тимур Васильович, 1989 року народження.

Наш Герой мужньо та відважно пішов захищати рідну Україну. Він боровся за незалежність, волю та свободу, він захищав кожного з нас, наше теперішнє і наше майбутнє.

Нестерпно боляче розуміти, що ця війна забирає найкращих синів і дочок нашої країни, залишаючи рани в серцях рідних, близьких та всіх, хто знав наших Героїв.

Тимур Нюкало був справжнім патріотом, який віддав своє життя за мирне небо над нашими головами. Щирі співчуття рідним, близьким та друзям.

Вічна пам'ять і шана нашому Герою України!

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Тимуру Нюкалу