Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем морської піхоти України

3f052c38a4d823ec8a043d7d8ab94812

З Днем морської піхоти України!

Щиро вітаю всіх захисників і захисниць, які мужньо та героїчно боронять Україну від російських загарбників з професійним святом.

Ваша відвага та самовідданість є прикладом патріотизму та героїзму для кожного з нас. Ви стоїте на варті нашого спокою та безпеки і завжди готові першими прийняти удар ворога та захистити рідну землю.

Дякую за ваш професіоналізм та за надійний щит на морських рубежах України.

Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших починаннях, надійного тилу та мирного неба. Нехай ваш бойовий шлях буде осяяний перемогами.

Пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Слава морській піхоті України! Слава Україні!

Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем морської піхоти України