Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Ігору Панченку

441413541 764358125870547 2841137993832215407 n

На жаль, знову втрата...

Помер Захисник України, житель Баранівської громади, солдат 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького - Ігор Володимирович Панченко.

Відважно, мужньо та сміливо він захищав свою країну, свій народ, нашу незалежність. Герой вірив у краще майбутнє і боровся за справедливість на рідній землі.

Надійний друг, вірний товариш та патріот своєї країни - таким Панченко Ігор назавжди залишиться в нашій пам'яті та серцях.

Щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам. Вічна пам'ять і слава Герою. Його подвиг та самопожертва ніколи не будуть забуті. Нехай спочиває з миром, а його родині сил пережити цю важку втрату.

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Ігору Панченку