Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

До 15 червня українські митці можуть взяти участь в конкурсі на отримання фінансової допомоги від фонду ЮНЕСКО

441958761 834264302065490 3781193896796254516 n

Міжнародний фонд культурного розмаїття ЮНЕСКО оголосив конкурс проєктів на отримання фінансової допомоги. Роботи можуть фокусуватися на наскрізних (культурна політика або стратегія, авторське право тощо) та галузевих напрямках, як-от: аудіовізуальний сектор, дизайн, медіамистецтво, музика, перформативне та візуальне мистецтво, видавництво.

Максимальна сума фінансування — 100 000 доларів США. Період реалізації проєкту має складати 12 – 24 місяці. Заявку необхідно подати англійською чи французькою мовами до 15 червня 2024 року.

Заявниками можуть бути: 

  • державні органи/установи;
  • неурядові громадські організації (неприбуткові громадські організації, що діють у сфері культури або супровідних галузях);
  • міжнародні неурядові організації (неприбуткові громадські організації, що діють у сфері культури або супровідних галузях та зареєстровані в країнах-учасницях Конвенції про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження 2005 р.).

Проєкти, які отримують підтримку МФКР, стимулюють структурні зміни у суспільстві завдяки розробці політики та стратегій, що впливають на створення, виробництво, поширення та доступ до розмаїття культурних товарів. Вони можуть зміцнювати педагогічну та організаційну спроможності освітніх, професійно-технічних навчальних закладів у культурному та креативному секторах.

Водночас такі проєкти можуть сприяти розвитку креативних індустрій у цифровому середовищі, посилювати участь у культурному житті, зокрема через залучення вразливих груп до проведення заходів, а також впроваджувати політику гендерної рівності в культурному та креативному секторах.

Інформація про конкурс та аплікаційна форма доступна за посиланням.

Також можна ознайомитися з проєктами, які вже отримали фінансування.

Додаткова інформація доступна у відділі  взаємодії з міжнародними організаціями Міністерства культури та інформаційної політики України (тел. 234-04-33 або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Джерело: Міністерство культури та інформаційної політики України

Ви тут:Головна До 15 червня українські митці можуть взяти участь в конкурсі на отримання фінансової допомоги від фонду ЮНЕСКО