Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Мінсоцполітики пропонує працевлаштування для ветеранів

438119316 848254970674308 6203128845200190401 n

Дехто з них потребує нового місця роботи, а хтось – хоче опанувати нову спеціальність.

Даємо таку можливість як самим ветеранам та ветеранкам, так і членам їхніх родин. Усі вони можуть набути новий фах і стати соціальними працівниками. Для цього в Центрах зайнятості проводять спеціальні безоплатні курси.

Це – можливість не лише працювати, а й надавати підтримку тим, хто її потребує.

Для цього необхідно звернутися до Державного центру зайнятості, отримати “Ваучер на навчання” та обрати заклад, де бажаєте отримати освіту чи перекваліфікацію.

Держава формує політики, приймає нормативні акти, розробляє програми підтримки, але вся соціальна послуга сконцентрована на рівні громади у місцевому самоврядуванні. Саме громада має вирішувати, яка послуга має розвиватися, фінансуватися та надаватися.

Тож щоби в громадах були доступні соціальні послуги, потрібна достатня кількість добре підготовлених і емпатійних соціальних працівників на місцях. Це – крок до успішної адаптації учасників бойових дій до мирного життя. Закликаємо всіх зробити цей крок разом!

Джерело: Міністерство соціальної політики України

Ви тут:Головна Мінсоцполітики пропонує працевлаштування для ветеранів