Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Памʼять про Віктора Гончарука житиме вічно…

438798615 1175429673832785 8672333225374417287 n

Сьогодні минає вже два роки з дня, коли громадський діяч, політик, активіст, депутат районної ради та патріот своєї країни, віддав своє життя в боротьбі за ідеали, у які вірив понад усе.

З перших днів повномасштабної війни, Віктор Васильович, пішов захищати країну перебуваючи у складі 95 окремої десантно-штурмової бригади. По-іншому він просто не міг…

Виконуючи бойові завдання на Харківщині, 28 квітня 2022 року, ракетний обстріл обірвав життя справжнього Героя та відважного Захисника.

Віктор Гончарук був втіленням принципів справедливості та людяності. Він завжди рішуче розвʼязував будь-яку проблему, невтомно працював на благо людей, вкладав всі сили у розвиток своєї рідної землі та мав непохитну віру у краще майбутнє.

І він не просто говорив про патріотизм, він жив ним кожен день. Його дії та вчинки були прикладом для інших, а його втрата важко вразила не лише рідних та друзів, але й всіх, хто знав його.

Сьогодні ми з глибоким сумом і біллю згадуємо нашого Героя-земляка, який назавжди залишиться в пам'яті справжнім патріотом, прекрасною людиною, чудовим керівником та політиком.

Ви тут:Головна Памʼять про Віктора Гончарука житиме вічно…