Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого зі 105-ю річницею від Дня створення карного розшуку

437739686 837159755117163 3985697066992247780 n

Шановні оперативні працівники та ветерани карного розшуку!

Щиро вітаю вас з професійним святом - 105-ю річницею від Дня створення карного розшуку.

Ваша робота пов'язана з ризиком та небезпекою, особливо під час війни. Адже саме ви розкриваєте злочини, встановлюєте і затримуєте злочинців, тим самим забезпечуючи безпеку громадянам.

Дякую вам за ваш професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, мужність та самовідданість.

Нехай ваша діяльність буде завжди успішною. Мирного неба над головою, незламного духу, міцного здоров'я, витримки та Божого захисту.

Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого зі 105-ю річницею від Дня створення карного розшуку