Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Михайлу Непші

435201118 751780590478610 8785136341087330675 n

На жаль чергова сумна звістка...

При виконанні бойових завдань загинув Захисник України, житель Звягельської громади - Непша Михайло Сергійович, 1998 року народження.

Мужній, відважний та сміливий, наш Герой, пішов на захист рідної Батьківщини та навіки залишився вірним військовій присязі. Ціною власного життя Михайло захищав нас та нашу землю.

Сповнений сил і з вірою у світле майбутнє свого народу він відстоював правду і долю нових поколінь. Нестерпно боляче розуміти, що війна забирає таких молодих хлопців...

Щирі співчуття рідним та близьким.

Назавжди Герой!

Вічна пам'ять та шана Герою України!

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Михайлу Непші