Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Дмитру Осапалюку

434461835 1773546933130672 7920966704627761788 n

Знову біль і горе...

Під час виконання бойових завдань на Донеччині загинув Захисник України, житель Ярунської громади Осапалюк Дмитро Васильович 1999 року народження.

Дмитро назавжди залишиться прикладом відваги та мужності у боротьбі за нашу свободу і незалежність. Воїн був справжнім героєм, який зробив все можливе, щоб захистити нашу рідну землю від агресора. Ця страшна війна забирає молодих талановитих людей у яких все життя попереду, яким жити, творити та будувати майбутнє.

Щирі співчуття родині Героя, побратимам та друзям, які залишилися зі спогадами про нього. Він назавжди залишиться в нашій пам’яті як справжній Герой, який віддав життя заради свободи своєї країни.

Вічна пам’ять та шана Герою України!

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Дмитру Осапалюку