Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Богдану Лугину

434739700 766510882242855 1265358490192926740 n

Нестерпний біль огортає серце від таких важких втрат...

27 березня на Донеччині загинув Захисник України, житель Ємільчинської громади - солдат Лугина Богдан Миколайович 1998 року народження.

Молодий, відважний, сповнений сил та енергії він пішов захищати нашу країну, наш спокій, наше майбутнє і навіки залишився вірним військовій присязі. Наш герой віддав найцінніше своє життя.

Нестерпно боляче, адже здається все життя попереду, але страшна війна руйнує все. Ніколи не пробачимо! Назавжди в нашій пам'яті.

Щирі співчуття рідним та близьким, сил і терпіння пережити цей складний час.

Вічна пам'ять і шана Герою України!

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Богдану Лугину