Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Сергію Кравчуку

432130903 740183728304963 7521772015299860120 n

На превеликий жаль знову сумна звістка і горе...

Загинув Захисник України, житель Звягельської громади - Кравчук Сергій Дмитрійович, 1974 р.н.

Його відважність, мужність, відданість та героїзм назавжди залишаться прикладом для кожного з нас. Він віддав життя заради миру та справедливості на рідній землі.

Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким, розділяємо разом з вами біль втрати. Пам’ять про нашого воїна буде вічно жити в наших серцях!

Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Героя, який віддав своє життя за волю та незалежність України.

Вічна та світла пам'ять захиснику України.

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Сергію Кравчуку