Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Як розбудувати комплаєнс та забезпечити стійкість підприємству: новий освітній курс на Дія.Бізнес

433777783 800873668748618 2775253220369537796 n

На порталі Дія.Бізнес зʼявився новий освітній курс, який допоможе представникам бізнесу здобути базові знання та навички у сфері доброчесності та комплаєнс-менеджменту.

А також напрацювати підходи для ведення прозорих бізнес-процесів, мінімізувати ризики та забезпечити стійкість та конкурентоспроможність компаній у майбутньому.

Курс «Зміцнюючи доброчесність: мінімізація ризиків та розбудова комплаєнсу бізнесом під час відбудови» містить 12 серій. Після перегляду ви дізнаєтеся: 

- Що таке доброчесність та репутація бізнесу 

- Що таке комплаєнс-система та як її впроваджувати  

- Як ефективно працювати з персоналом

- Як перевіряти контрагентів для співпраці

- Як побудувати прозорі бізнес-процеси для потенційної участі у проєктах відбудови України

Спікери курсу — представники українського бізнесу, які успішно впроваджують комплаєнс на своїх підприємствах та діляться практичним досвідом і інструментами, які допоможуть налагодити внутрішні процеси та забезпечити високі стандарти етичної поведінки в бізнесі.

Освітній курс створений для малого та середнього бізнесу і побудований на основі міжнародних стандартів у сфері ділової доброчесності. 

Пройти курс можна на порталі Дія.Бізнес за посиланням — https://business.diia.gov.ua/courses/zmitcniuiuchy-dobrochesnist

Комплаєнс — це система, яка допомагає компаніям попередити та подолати ризики недотримання вимог законодавства, правил і рекомендацій, етичних стандартів, а також на уникннути санкцій. Завдяки комплаєнсу, бізнес здобуває хорошу репутацію на ринку та довіру клієнтів і партнерів. 

Окрім того, на порталі Дія.Бізнес опублікований гайд «Compliance Navigator: шлях до відповідального та ефективного бізнесу», який допоможе бізнесу ознайомитися з інструментами комплаєнсу, корисними посиланнями для перевірки контрагентів та працівників, а також рекомендаціями й практичними кроками для успішного впровадження комплаєнс-системи. 

Освітній курс розроблено Всеукраїнською Мережею Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес та за підтримки UNDP в Україні та фінансування Урядів Японії та Німеччини.

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України 

Ви тут:Головна Як розбудувати комплаєнс та забезпечити стійкість підприємству: новий освітній курс на Дія.Бізнес