Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Вічна і світла пам'ять Захиснику України Сергію Ганичу

432403173 728616412721747 9153992467710484524 n

На жаль чергова сумна звістка...

Зі скорботою повідомляємо про загибель Захисника України, жителя Ярунської громади - Ганича Сергія Васильовича 1984 року народження.

Старший солдат, уродженець села Кожушки загинув на Харківщини виконуючи військовий обов'язок та захищаючи рідну землю. Відважній та мужній, сильний духом та справжній патріот своєї країни, наш Герой, таким він назавжди залишиться в наших серцях та спогадах.

Приносимо щирі співчуття рідним, близьким та друзям захисника України. Розділяємо біль непоправної втрати та гіркоту цієї трагічної звістки.

Доземний уклін, вічна та світла памʼять, слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Ви тут:Головна Вічна і світла пам'ять Захиснику України Сергію Ганичу