Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем енергетика!

photo 2023 12 22 08 19 38

Шановні працівники енергетичної галузі!

Щиро вітаю вас з професійним святом - з Днем енергетика України!

Енергетика - одна з важливих професій в нашій країні, адже це основа економіки країни, безпека та комфорт кожного українця, світло і тепло наших осель. Не дивлячись на те, що ворог руйнує нашу енергетичну структуру, енергетики старанно справляються зі своїми завданнями та роблять усе можливе для нашого побуту та комфорту.

Дякую вам за вашу професійну майстерність та високий рівень відповідальності. Міцного здоров’я, мирного неба, невичерпної сили та великих досягнень!

Ви тут:Головна Привітання голови Звягельської районної ради Артура Загривого з Днем енергетика!