Шановні друзі!

 ЗагривийВітаємо Вас на сторінках офіційного сайту Звягельської районної ради.

       Даний сайт створено з метою реалізації відкритості та прозорості діяльності районної ради, відповідальності та звітності перед громадою, а також забезпечення права жителів району на одержання достовірної інформації щодо роботи органів і посадових осіб місцевого самоврядування.
      На нашому сайті також діє система обговорення актуальних питань соціально-економічного, громадського, політичного життя району. Тому, закликаю громадян з активною життєвою позицією взяти участь в обговоренні проблемних питань, а також чекаємо Ваших цікавих пропозицій.
     Сподіваємося, що інформація, яку ми оприлюднюємо стане в нагоді усім, хто цікавиться історією та сьогоденням Звягельщини.

З повагою
Голова Звягельської районної ради                            

   Артур Загривий

Останні новини

25 листопада – День пам’яті жертв Голодомору

405568574 746795594153580 7898340023808825944 n

Дев'яносто років минуло, але пам'ять про ті страшні події залишається живою в серцях кожного українця. Сьогодні, ми вшановуємо всіх, хто став жертвами цієї трагедії.

Під час Голодомору загинули мільйони невинних людей, в основному сільське населення. Люди гинули від голоду, не маючи навіть найменших можливостей зробити запаси чи знайти продукти.

Через стільки років після Голодомору-геноциду проти українців знову застосовують методи геноциду. Росія має на меті знищити українську націю і підступно руйнує нашу країну.

Голодомор – страшна та невимовно болюча трагедія для кожного з нас. Нехай ця трагічна сторінка історії ніколи не повториться, і ми, як суспільство, завжди пам'ятатимемо про нашу відповідальність перед минулим і майбутнім. І з честю будемо боротися за нашу справедливість, гідність та права.

Загальнонаціональною хвилиною мовчання вшануймо мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору та запалимо свічку пам’яті у вікнах своєї оселі.

Час інший, вороги ті самі... Незабуваємо про це...

Пам’ятаємо! Єднаємось! Переможемо!

Артур Загривий

Голова Звягельської районної ради

Ви тут:Головна 25 листопада – День пам’яті жертв Голодомору